Ambulante begeleiding

Bij Jij bent aan zet kun je terecht voor Ambulante ondersteuning. Wij hebben o.a. veel ervaring met het ondersteunen van (jong) volwassenen met autisme (ASS). Echter, onze kandidaten zijn zeer divers.

Voor al uw 
Ambulante ondersteuning 
Re-integratie 
Ambulante ondersteuning 
Werkfit 
vraagstukken

Ambulante begeleiding

(alleen WMO, geen PGB)

Voor onze ambulante dienstverlening hebben wij raamovereenkomsten met verschillende gemeentes en voldoen wij aan de eisen die gesteld worden aan het uitvoeren van ambulante trajecten. Hier zijn wij trots op en dit geeft u zekerheid over de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hebben o.a. veel ervaring met het ondersteunen van (jong) volwassenen met autisme. Echter zijn onze kandidaten zeer divers.

Elk traject begint met een vrijblijvende intake. Tijdens de intake onderzoeken we samen de ondersteuningsvraag en stemmen wij samen af welke ondersteuning jij nodig hebt. Voorzich spreekt dat elk traject een maatwerktraject is. Wij vinden het belangrijk dat de kandidaat, binnen de samen opgestelde kaders, de regie behoudt.

Wij zijn ervan overtuigd dat als een kandidaat binnen de opgestelde kaders zelf de regie in handen heeft en daar ook zijn of haar verantwoordelijkheid in neemt, deze succes ervaringen kan beleven en zichzelf kan laten groeien. Natuurlijk gaat verantwoordelijkheid nemen niet vanzelf. Binnen een traject zullen wij samen werken aan zelfstandigheid en bewustwording. Uiteindelijk is het de kandidaat die het zelf moet laten zien. Dit komt terug in onze naam: Jij bent aan zet!

Wil je weten of je in aanmerking komt voor ambulante begeleiding of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze

Door in overleg met de kandidaat en/of zijn netwerk een goede balans te zoeken tussen ondersteuning, thuissituatie en daginvulling/werkplek is er voor iedereen een mogelijkheid om met ondersteuning zijn/haar leven invulling te geven op ieders eigen manier. Dit lukt alleen als er open en transparant gecommuniceerd wordt door alle betrokkenen, in een omgeving waarbinnen de kandidaat zich prettig voelt.

Enkele referenties

Contact

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres:
Keizelbos 1
1721 PJ Broek op Langedijk
072-2220105

www.jbaanz.nl
info@jbaanz.nl
info@jbaanz.zorgring.nl

KVK 82093644
AGB Code 98105510