Begeleiding WMO - Jij bent aan zet

Voor al uw Ambulante begeleidingArbeidsbemiddelingAmbulante begeleidingRe-integratieAmbulante begeleidingWerkfitAmbulante begeleidingJobcoachingEn meer........ vraagstukken.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze werkwijze
Met de juiste individuele ondersteuning en begeleiding van zowel de kandidaat als zijn/haar netwerk, is er voor iedereen een passende dag invulling en/of werkplek te vinden. Door in overleg met de kandidaat en/of zijn netwerk een goede balans te zoeken tussen ondersteuning, thuissituatie en dag invulling/werkplek is er voor iedereen een mogelijkheid om met ondersteuning zijn/haar leven invulling te geven op ieders eigen manier. Dit lukt alleen, als er open en transparant gecommuniceerd wordt door alle betrokkenen, in een omgeving waarbinnen een kandidaat zich prettig voelt.

Ambulante begeleiding (WMO)
Voor onze ambulante dienstverlening hebben wij raamovereenkomsten met verschillende gemeentes en voldoen wij aan de eisen die gesteld worden aan het uitvoeren van ambulante dienstverleningstrajecten. Hier zijn wij trots op en dit geeft u zekerheid over de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hebben o.a. veel ervaring met het ondersteunen van (jong) volwassenen met een (lichte) Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Echter zijn onze kandidaten zeer divers.

Elk traject begint met een vrijblijvende intake, tijdens de intake onderzoeken we samen de ondersteuningsvraag en stemmen wij samen af welke ondersteuning jij nodig hebt. Voorzich spreekt dat elk traject een maatwerktraject is. Wij vinden het belangrijk dat de kandidaat, binnen de samen opgestelde kaders, de regie behoudt.

Wij zijn er van overtuigd, dat als een kandidaat binnen de opgestelde kaders zelf de regie in handen heeft en daar ook zijn of haar verantwoordelijkheid in neemt, deze succes ervaringen kan beleven en zichzelf kan laten groeien. Natuurlijk gaat verantwoordelijkheid nemen niet vanzelf. Binnen een traject zullen wij samen werken aan zelfstandigheid en bewustwording. Uiteindelijk is het de kandidaat die het zelf moet laten zien. Dit komt terug in onze naam, Jij bent aan zet!

Wil je weten of je in aanmerking komt voor ambulante begeleiding of heb je een andere vraag? neem dan vrijblijvend Contact met ons op.
Voor Ambulante begeleiding hebben wij o.a. met de volgende gemeentes overeenkomsten afgesloten:
Meer informatie

Direct contact via


Volg ons op:

Contactgegevens
Bezoekadres:
Keizelbos 1
1721 PJ Broek op Langedijk
06-42699578
Wij werken o.a. voor:
Wij zijn o.a. aangesloten bij:
Jij bent aan zet is een stichting zonder winstoogmerk
Meer informatie

Direct contact via


Volg ons op:

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu