Over Ons - Jij bent aan zet

Voor al uw Ambulante begeleidingArbeidsbemiddelingAmbulante begeleidingRe-integratieAmbulante begeleidingWerkfitAmbulante begeleidingJobcoachingEn meer........ vraagstukken.

Ga naar de inhoud


Wij helpen je graag!
Bianca Mussert
Ambulant ondersteuner & trajectbegeleider arbeid
Als Ambulant ondersteuner en Jobcoach vind ik het belangrijk dat de client/werknemer zelf de regie houd binnen de afgesproken kaders. Hierbij is het belangrijk dat er open en helder gecommuniceerd wordt met alle betrokken partijen. Bijna altijd resulteert dit in succeservaringen welke belangrijk zijn, want Jij bent aan zet!
Margriet Dignum
Ambulant ondersteuner
Ontdekken wie jij bent en hoe ik met jou kan samenwerken is voor mij essentieel om je te kunnen ondersteunen. Vertrouwen opbouwen en jou (kleine) stappen vooruit zien zetten is wat ik in mijn werk zo bijzonder vind.
Cecile Duijkersloot
Ambulant ondersteuner en Jobcoach
Mijn ervaring welke ik de afgelopen 10 jaar, o.a. op het gebied van autisme, heb opgedaan in te brengen in de diverse trajecten en mijn positieve bijdrage leveren als ambulant ondersteuner en Jobcoach. Goed afstemmen en samen optrekken om zo te onderzoeken welke handvatten je van mij nodig hebt.

Jacqueline Insing
Ambulant ondersteuner
In mijn werk als Ambulante Ondersteuner vindt ik het belangrijk om samen te onderzoeken waar ik je bij kan ondersteunen en op welke manier dit het beste aansluit. Ik heb veel ervaring in het werken met mensen met Autisme en hun familieleden.

Leoni de Vlugt
Ambulant ondersteuner
Als ambulant ondersteuner vind ik het belangrijk om samen te onderzoeken waar ik je mee kan helpen en waar er kansen en mogelijkheden voor je liggen. Daarna samen kijken hoe wij deze kansen en mogelijkheden optimaal kunnen benutten.
Nanna Louwe
Ambulant ondersteuner
Ik vind het als ambulant ondersteuner belangrijk om vertrouwen op te bouwen en samen te onder zoeken waar de kansen en mogelijkheden liggen, zodat jij kan groeien en stappen vooruit kan gaan maken.
Marjoline de Kraker
Ambulant ondersteuner
Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat we samen onderzoeken wat jij nodig hebt. Stap voor stap gaan we hier mee aan de slag en werken aan de door ons samen opgestelde doelen.
Chantal Tavenier
Ambulant ondersteuner
Ieder persoon is uniek en ik leer graag jouw unieke kanten kennen. De weg waar wij vervolgens naartoe gaan werken is belangrijker dan het tijdspad en hierin ondersteun ik jou graag. Eigen regie en verantwoordelijkheid nemen staat voorop.
Demi Vermaire
Ambulant ondersteuner
Als ambulant ondersteuner vind ik het belangrijk dat wij aan het begin ruim de tijd nemen om kennis te maken om daarna samen de doelen op te stellen waaraan wij kunnen gaan werken.
Judith Bootsman
Ambulant ondersteuner.
Samen het verschil kunnen maken door stap voor stap te onderzoeken waar de doelen liggen, waaraan wij kunnen gaan werken.
Anouk Korver
Ambulant ondersteuner.
Ambulante mensen ondersteunen, samen kijken waar de uitdagingen liggen en stap voor stap hier naartoe werken.
Jeroen Mussert
Ambulant ondersteuner & trajectbegeleider arbeid
Niet alleen als Ambulant ondersteuner maar ook als Jobcoach vind ik het belangrijk dat wij samen gaan onderzoeken waar de hulpvraag ligt. Samen kunnen wij dan aan de doelstellingen werken. Samen, maar uiteindelijk moet Jij het doen want "Jij bent aan zet".
Open sollicitatie
Jobcoach, Trajectbegeleider, Ambulant ondersteuner.
Momenteel hebben wij geen vacatures open staan, echter voor toppers is er altijd plaats. Denk jij dat je in ons team past en heb je ervaring in het werkveld en specialisme autisme. Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wil je meteen solliciteren? stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@jbaanz.nl
Jij bent aan zet
 
Bezoekadres:
Keizelbos 1
1721 PJ Broek op Langedijk
06-42699578
 
IBAN NL11 INGB 0007 8279 16
BIC INGBNL2A
BTW NL862333817B01
AGB Code 98105510
"Wij komen graag naar je toe, mocht dit niet lukken, dan spreken wij af op een locatie dichtbij of bij ons op kantoor"
Meer informatie

Direct contact via


Volg ons op:

Contactgegevens
Bezoekadres:
Keizelbos 1
1721 PJ Broek op Langedijk
06-42699578
Wij werken o.a. voor:
Wij zijn o.a. aangesloten bij:
Meer informatie

Direct contact via


Volg ons op:

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 gecertificeerd:Terug naar de inhoud